Elektromos autó töltők

Fali és hordozható EV töltők telepítése és forgalamzása

Noark ev töltők

Noark Ex9EV fali töltő

Sokoldalú és megfizethető, falra szerelhető Ex9EV töltőkészülék, mely minden tölthető elektromos járműhöz alkalmazható. Háromfázisú hálózathoz csatlakoztatható. A töltők a töltőáram tartományában különböznek 10 A-tól egészen 32 A-ig. A töltő részét képezi az 5 méter hosszú csatlakozókábel az egyre inkább elterjedőben lévő Type2 típusú csatlakozó.

Töltőbe integrált saját B-típusú hibaáram-védelemmel rendelkezik, ezáltal maximalizálva működésének biztonságát és megbízhatóságát. A telepítés és üzembe helyezés során nem kell semmilyen egyéb szabvány által megkövetelt hibaáram-védőkapcsolót alkalmazni.

naposorak-ev-fali-tolto-noark
-naposorak-noark-ex9evc

Noark EX9EvC töltőkábel

A NOARK által kínált EV töltőkábeleket az elektromos autók klasszikus egy-és háromfázisú (230 V / 400 V) aljzatokból való töltésére tervezték. Mindegyik kábel alapkivitelben tartalmazza a B-típusú RCCB áram-védőkapcsolót. Előnyös funkciók:

  • a kapcsolóelemekre és a csatlakozókra vonatkozó hőmérséklet ellenőrzése,
  • alacsony- és túlfeszültség figyelése.

A kábelek lehetővé teszik a töltési áramérték egyéni beállítását 8 A és 32 A közötti értékekre. A termék Type1, vagy Type2 típusú csatlakozókkal választható, így alkalmas a világpiacon fellelhető valamennyi elektromos autó töltésére.

Nem tudja mekkora napelemes rendszerre van szüksége?
Töltse ki árajánlatkérőnket és rövid időn belül személyre szabott árajánlatot küldünk önnek!

Napelem az új hullám

Számolja ki gyorsan és egyszerűen, mekkora rendszerre van szüksége a 0 Ft-os villanyszámlához!