Finanszírozási formák

Tájékozódjon az aktuális finanszírozási formákról!

100%-os lakossági napelemes pályázat

Megérkezett a hatalmas lakossági napelemes pályázat: 2,9-11,3 Millió forint közötti, 100%-ban vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el az országos átlagjövedelemnél kevesebbet kereső háztartások és önerő nem szükséges a pályázat megvalósításához. Megyénként lehet majd pályázni 4 szakaszban, leghamarabb December 6-tól. Akár 35 ezer háztartás kaphat állami támogatást.
Otthonfelújítási hitel 2021
Szeretné igénybe venni az otthonfelújítási támogatást, de nem áll rendelkezésére a beruházás teljes összege? 2021. február 1-től igénybe vehető a 3%-os kamattámogatott Otthonfelújítási Hitel a munkálatok előfinanszírozására.

Otthonfelújítási támogatás 2021

A támogatás a felújítási költségek felét, maximum 3 millió forintig téríti vissza utólagosan, amit azok igényelhetnek, akik legalább egy gyermeket nevelnek, és a saját otthonukat szeretnék felújítani, korszerűsíteni, szépíteni

MFB 0%-os hitel BP és Pest megyében

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című (VEKOP-5.2.1-17 kódszámú) hitelprogram – Budapesten és Pest megye területén megvalósuló beruházások – esetében kérelmek benyújtása 2021. február 22. 9:00 órától ismét elérhetővé válik.

Napelem az új hullám

Számolja ki gyorsan és egyszerűen, mekkora rendszerre van szüksége a 0 Ft-os villanyszámlához!